O nama – Udruga Spajalica

Udruga Spajalica je neprofitna organizacija osnovana za promicanje i poboljšanje kvalitete života, organiziranje i provođenju predavanja, radionica, seminara, foruma i konferencija. Misija Spajalice je promicati volontiranje i solidarnost, cjeloživotno učenje i usavršavanje, toleranciju i nenasilje, ljudska prava i ravnopravnost spolova, prava djece i jednakih mogućnosti za osobe u nepovoljnom položaju.

Djelovanje udruge Spajalica je usmjereno na aktivni doprinos regionalnom razvoju i poboljšanju kvalitete života mladih, koristeći iskustvo i know-how svojih članova i opširno poznavanje prilika u širem i užem okruženju. Članovi udruge Spajalica posjeduju višegodišnje iskustvo u radu s mladima, planiranju i razvoju projekata usmjerenih na unaprjeđenje kvalitete života građana.

Udruga Spajalica partnerski surađuje s Biciklističkim klubom „Stina“ u cilju ostvarivanja ključnih projekata za razvoj i poboljšanje kvalitete života. Također, uspostavljeni su prijateljski odnosi s raznim lokalnim sportskim klubovima te osnovnim i srednjim školama.

Organizacijska struktura udruge:

predsjednik

9 voditelja projekta

[smartslider3 slider=2]

Udruga Spajalica upisana je u Registar udruga Republike Hrvatske pod brojem 17005269.

OIB: 30802860688

Žiro račun / IBAN: HR1624020061100751375 – ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK

Osoba ovlaštena za zastupanje i predsjednik:
Goran Pažin

Osoba ovlaštena za zastupanje:

Vedrana Franić

Tajnica: